Sunday, 26 May 2013

Apam Polkadot

N3 kali ni nak cite pasal apam polka yg nyaris x jadi pada hari jumaat lepas. Dah 2 thn wat apam polka x pernah x menjadi akhirnya dugaan dtg selepas hampir setahun rehat x wat kuih....huhuhu.....apasal la apam polka dot aku jad cam niiii.......kejadiannya sungguh menyedihkan............


 Dah 2 kali naik kukus masih jd camni. Tak leh nak pikir kat mana silapnya. Tension betul la time org tempah lak dia buat perangai. Akhirnya aku nekad buat bancuhan baru. Biar rugi sikit tak pe asalkan puashati.


Akhirnya, apam polka dot aku kembali. Walaupun x sesempurna yg aku harapkan tapi demi mengejar masa aku terpaksa berpuashati dengan hasilnya. Insyaalah aku akan perbaiki skil aku, kadang2 perkara yg kita dah biasa buat/ingat kalau ditinggal dlm satu jangkamasa yg agak lama kita bole terlupa. Waaaaa........!!!!!!! (baby aku x meragam aku lak yg meragam!!!!)


Kepada Cik Linda yg order tu mintak maaf banyak2 la kalau apam polka kita sehebat mana ye!!! Dan tima kasih banyak yek sbb order ngan kita. (Lepas ni jgn segan nak mengorder lagi) :) :) :)


.

Thursday, 23 May 2013

Cheese Tart dan Tart Nenas







Tempahan daripada staff MIT Insurance Broker. Nama tak ingat la.....ape pun tima kasih banyak2 sebab rajin order.



Tuesday, 14 May 2013

JUALAN PROMOSI DI PASAR TANI TASIK SRI PERMAISURI, BANDAR TUN RAZAK

ASSALAMMUALAIKUM !

NADHOMEBAKERY...... AKAN MENGADAKAN JUALAN PROMOSI SEPERTI BERIKUT :-

TARIKH   :  18/05/2013 DAN 25/05/2013.
TEMPAT  :  PASAR TANI FAMA, TASIK SRI PERMAISURI,     
                  BANDAR TUN RAZAK. CHERAS, KL
MASA      :  7 PAGI  -  12 TENGAHARI.
PRODUK : FRUIT TART
                  CHEESE TART
                  COCONUT TART
                  EGG TART
                  TART NENAS  DLL........  

ANDA SEMUA DIJEMPUT HADIR.

TEMPHAN KUIH-MUIH, ROTI, PASTRI DAN LUNCH BOX

Nadhomebakery masih menerima tempahan untuk kuih-muih, roti, pastri dan lunch box. Terimakasih kepada yang telah membuat tempahan dengan sa...