Saturday, 27 September 2014

TEMPAHAN ROTI & KUIH

Assalammualaikum  dan Salam sejahtera!!!!.......

Dua hari ni memang sibuk sungguh menyiapkan tempahan. Kebetulan malam ni free teringat lak nak update blog ni.......kalau bole tak nak la tinggalkan blog ni lama2 macam sebelum ni. 

Antara produk Nadhomebakery yang mula mendapat sambutan ialah ROTI BANTAL !  Roti ni yang special nya kat dalam roti ada kari ayam/kambing. Cara-cara nak makan bole tengok gambar kat bawah ni. Kalau ada yang berminat boleh order sebab roti ni hanya dibuat ikut tempahan sahaja. Boleh call/whatsapp/sms dengan saya.








HARGA ROTI BANTAL (GOLDEN PILLOW)
KARI AYAM  RM 7.00  / KARI KAMBING RM 9.00
(minimum order 5 biji roti bantal)
(Delivery setiap hari Rabu dan Jumaat)

 Okay......kat bawah ni adalah antara tempahan yang diterima dan yang sempat ditangkap gambo nyerrrrr........yang lain2 terlupa nak amik la.........Terimakasih kepada mereka yang telah membuat tempahan dengan Nadhomebakery.
































Tuesday, 2 September 2014

Jumpa Lagiiii........

Assalamualaikum !!!!!

Lama sungguh tak update blog aku ni. Bukannya apa asyik sibuk meniaga sampai blog ni terpaksa ditinggalkan untuk sementara waktu. Apa2 pun terimakasih banyak2 la kepada mereka yang telah mengorder kuih-muih ngan aku.
Sebenarnya banyak benda nak dituliskan tapi entah la dah empat jam dok depan komputer aku pun tak tau amende yang aku godek2 kat dalam ni ha !!! Dah lewat petang ni......roti nak jual pagi esok pun belum buat lagi....kuih talam pun tak bancuh lagi !!!! Hancus...... pukul berapa aku nak tido......

Tak pe la jumpa next N3 je la youuuu...!!!!!!!





..............................................................................................................................................................




TEMPHAN KUIH-MUIH, ROTI, PASTRI DAN LUNCH BOX

Nadhomebakery masih menerima tempahan untuk kuih-muih, roti, pastri dan lunch box. Terimakasih kepada yang telah membuat tempahan dengan sa...