Saturday, 27 September 2014

TEMPAHAN ROTI & KUIH

Assalammualaikum  dan Salam sejahtera!!!!.......

Dua hari ni memang sibuk sungguh menyiapkan tempahan. Kebetulan malam ni free teringat lak nak update blog ni.......kalau bole tak nak la tinggalkan blog ni lama2 macam sebelum ni. 

Antara produk Nadhomebakery yang mula mendapat sambutan ialah ROTI BANTAL !  Roti ni yang special nya kat dalam roti ada kari ayam/kambing. Cara-cara nak makan bole tengok gambar kat bawah ni. Kalau ada yang berminat boleh order sebab roti ni hanya dibuat ikut tempahan sahaja. Boleh call/whatsapp/sms dengan saya.








HARGA ROTI BANTAL (GOLDEN PILLOW)
KARI AYAM  RM 7.00  / KARI KAMBING RM 9.00
(minimum order 5 biji roti bantal)
(Delivery setiap hari Rabu dan Jumaat)

 Okay......kat bawah ni adalah antara tempahan yang diterima dan yang sempat ditangkap gambo nyerrrrr........yang lain2 terlupa nak amik la.........Terimakasih kepada mereka yang telah membuat tempahan dengan Nadhomebakery.
































No comments:

TEMPAHAN KUIH MUIH - CREAMPUFF

Tempahan CREAMPUFF dibuka sepanjang tahun. Sesuai untuk.dijamukan di pelbagai majlis keraian. Harga yang amat berpatutan. RM 25 / 50 ...