Wednesday, 5 November 2014

Tempahan Creampuff, kuih talam, karipap, fruit tart, cistat, roti bantal & kuih bakar.

Assalammualaikum & salam sejahtera. Hari ni baru ada peluang nak update blog setelah selesai membuat penghantaran tempahan roti bantal. Apa2 pun kepada mereka yang telah membuat tempahan..... terima kasih daun keladi lainkali order lagi eekkk !!! 

Ini antara gambar 2 yang sempat aku ambil sebelum dihantar.....yang lain2 tu tak sempat nak ambil gambar ponnnn.






















:)













No comments:

TEMPAHAN KETUPAT DAUN PALAS, RENDANG DAN SERUNDING 2018

Sempena dengan bulan Ramadan dan diikuti bulan Syawal yang akan tiba tidak lama lagi, sy menerima tempahan awal (pre-order) untuk ketupat da...