Wednesday, 5 November 2014

Tempahan Creampuff, kuih talam, karipap, fruit tart, cistat, roti bantal & kuih bakar.

Assalammualaikum & salam sejahtera. Hari ni baru ada peluang nak update blog setelah selesai membuat penghantaran tempahan roti bantal. Apa2 pun kepada mereka yang telah membuat tempahan..... terima kasih daun keladi lainkali order lagi eekkk !!! 

Ini antara gambar 2 yang sempat aku ambil sebelum dihantar.....yang lain2 tu tak sempat nak ambil gambar ponnnn.






















:)













No comments:

TEMPHAN KUIH-MUIH, ROTI, PASTRI DAN LUNCH BOX

Nadhomebakery masih menerima tempahan untuk kuih-muih, roti, pastri dan lunch box. Terimakasih kepada yang telah membuat tempahan dengan sa...