Saturday, 15 November 2014

TEMPAHAN ROTI PAUN, ROTI SARANG LEBAH DAN KUIH TALAM

Assalammualaikum & salam sejahtera........

Hari ni nak update kerja yang kita buat dua tiga hari lepas sampai tak tidur malam  dibuatnya.....

 Antara yang sempat aku ambil gambo..............

tempahan bun sosej 400 biji dari Ms. Lee, first time terima order besar......alhamdullilah  berjaya siapkan !!!


Order from Kolej Islam Antarabangsa ialah Roti Bantal (gambo xde) dan roti sarang lebah (gambo kat bawah ekk..)
 

.....yang ni lak order dari Putri dari Ampang. Dia order serimuka, talam keladi n kuih kaswi  untuk dua hari berturut2. TQ



Fruit Tart........order dari Zila (adik ipar).....alahai tak berseri la xde stoberi tapi nak wat camner cari stoberi yang elok payah beno nak dapat.....








Yang ni pulak order dari En. Jaep (jiran selang dua lorong dari umah aku ) Dia order talam keladi dengan lapis pelangi. Aku cuma sempat ambik gambar kuih lapis jer......




Terimakasih kepada yang telah membuat tempahan dengan Nadhomebakery !!!!







: )

No comments:

TEMPHAN KUIH-MUIH, ROTI, PASTRI DAN LUNCH BOX

Nadhomebakery masih menerima tempahan untuk kuih-muih, roti, pastri dan lunch box. Terimakasih kepada yang telah membuat tempahan dengan sa...