Thursday, 7 May 2015

Tempahan Mini Bun Sosej Mayo & Sardine Puff

Assalammualaikum & Salam Sejahtera !

Hari ni baru perasan ada comment dan permintaan pada sebulan dua yang lepas untuk saya hubungi kembali. Minta maaf sangat2 sebab saya tak perasan, sebab blog ni saya tidak update setiap hari. Sebarang pertanyaan boleh terus call/whatsapp/sms/telegram 017-6806468. Jangan kecik hati tau !!! 

Okey ini adalah tenpahan roti dan puff yang saya terima dari Azlina. Dia request bun sosej mayo dan sardine puff tapi nak dalam size mini. Saya okey jer.....customer request saya tunaikan.

 MINI BUN SOSEJ MAYO

MINI SARDINE PUFF

:))


Friday, 1 May 2015

BLURRRR !!!!

Assalammualaikum & Salam sejahtera......

Hahaha....tajuk entri kali ini BLURRRR !!!...(bukan resepi ya ! ).memang blur sangat waktu ini. Tadi buka FB ingat nak share few photos tapi tak dapat nak upload dah dekat satu jam try tapi tak jadi....kenapa ? Biar je lah, nanti cuba lagi.

Jom la kita cuci mata sekejap....sebahagian hasil daripada aktiviti yang dijalankan di dapur ku.........







TEMPAHAN KUIH MUIH - CREAMPUFF

Tempahan CREAMPUFF dibuka sepanjang tahun. Sesuai untuk.dijamukan di pelbagai majlis keraian. Harga yang amat berpatutan. RM 25 / 50 ...