Saturday, 15 November 2014

TEMPAHAN ROTI PAUN, ROTI SARANG LEBAH DAN KUIH TALAM

Assalammualaikum & salam sejahtera........

Hari ni nak update kerja yang kita buat dua tiga hari lepas sampai tak tidur malam  dibuatnya.....

 Antara yang sempat aku ambil gambo..............

tempahan bun sosej 400 biji dari Ms. Lee, first time terima order besar......alhamdullilah  berjaya siapkan !!!


Order from Kolej Islam Antarabangsa ialah Roti Bantal (gambo xde) dan roti sarang lebah (gambo kat bawah ekk..)
 

.....yang ni lak order dari Putri dari Ampang. Dia order serimuka, talam keladi n kuih kaswi  untuk dua hari berturut2. TQ



Fruit Tart........order dari Zila (adik ipar).....alahai tak berseri la xde stoberi tapi nak wat camner cari stoberi yang elok payah beno nak dapat.....








Yang ni pulak order dari En. Jaep (jiran selang dua lorong dari umah aku ) Dia order talam keladi dengan lapis pelangi. Aku cuma sempat ambik gambar kuih lapis jer......




Terimakasih kepada yang telah membuat tempahan dengan Nadhomebakery !!!!







: )

Saturday, 8 November 2014

Akhirnya Berjaya !!!!.................Tempahan Kuih Talam & Samosa

Assalammualaikum & salam sejahtera.

Hari ini aku berjaya menyiapkan tempahan kuih talam sebanyak 12 loyang dan 200 biji samosa vege. Bukan senang nak sediakan,....tambahan lagi aku tidak pernah menerima tempahan kuih talam sebamyak ini. Ala selalu takat 2 atau 3 talam jerrrrrrrrrr............ 

Ini antara gambar yang sempat aku ambil.........






Terimakasih kepada Nurul dari Cheras yang sudi menempah kuih talam dan samosa ngan aku untuk majlis resepsi perkahwinan beliau.





:)

Wednesday, 5 November 2014

Tempahan Creampuff, kuih talam, karipap, fruit tart, cistat, roti bantal & kuih bakar.

Assalammualaikum & salam sejahtera. Hari ni baru ada peluang nak update blog setelah selesai membuat penghantaran tempahan roti bantal. Apa2 pun kepada mereka yang telah membuat tempahan..... terima kasih daun keladi lainkali order lagi eekkk !!! 

Ini antara gambar 2 yang sempat aku ambil sebelum dihantar.....yang lain2 tu tak sempat nak ambil gambar ponnnn.






















:)













TEMPHAN KUIH-MUIH, ROTI, PASTRI DAN LUNCH BOX

Nadhomebakery masih menerima tempahan untuk kuih-muih, roti, pastri dan lunch box. Terimakasih kepada yang telah membuat tempahan dengan sa...