Sunday, 13 October 2013

TEMPAHAN KUIH TALAM, PUDING, POPIA GORENG, CREAM PUFF, EGG TART, KARIPAP FROZEN & BUN SOSEJ

Assalammualaikum !!!

Rasa-rasanya dah hampir tiga minggu tak update blog aku nih !!!. Nak citer banyak pun malas, jadii aku rangkumkan kesemua sekali.......aku sibuk dengan bisnes pagi dan juga menerima tempahan. Kat bawah ni antara tempahan yang diterima dan ini aje yang aku sempat ambil gambarnya...yang lain-lain dah selamat jalan tak sempat nak klik kamera pun.......
Jangan fikir aku ni pakar buat kuih-muih, kalau ada yang berminat nak order....call je aku...kalau aku boleh buat...aku terima tempahan, kalau tak boleh buat.....aku tak terima tempahan. 

Jom layan cuci mata !

KUIH SERI MUKA
1 talam RM 20.00 (saiz 10" x 10")
PUDING FRUIT COCKTAIL
1 bekas container kecil RM 1.00
 POPIA GORENG (inti sayur)
RM 0.40 (1biji) sos disediakan

KARIPAP FROZEN
RM 3.50 (10 biji )

 Ini bukan kuih tau....ni assistant aku, jangan kacau wey bini orang kang tak pasal2 kena silat ngan laki dia ! tu tengah sibuk isi kastard dalam puff.

CREAM PUFF & EGG TART
(dalam proses pembuatan) 

CREAM PUFF
RM 0.40 (1 biji)

EGG TART 
RM 1.00 (1 biji) 

Hah ! ini je la yang aku boleh catatkan kat dalam blog aku ni. Mata aku pun dah layu....ngantuk sangat. Sok pagi2 aku nak kena bangun awal....nak buat ketupat daun palas, bukan untuk jual tau tapi nak makan di pagi raya hajiiiiii....SELAMAT HARI RAYA HAJI !












No comments:

TEMPAHAN KUIH MUIH - CREAMPUFF

Tempahan CREAMPUFF dibuka sepanjang tahun. Sesuai untuk.dijamukan di pelbagai majlis keraian. Harga yang amat berpatutan. RM 25 / 50 ...