Tuesday, 21 January 2014

TEMPAHAN KOLE KACANG, KARIPAP, CHEESE TART, CREAM PUFF

Assalammualaikum.....dan salam sejahtera !!!!!!

Agak lama aku tak update blog ni. PC aku tetiba jer 'demam'.....sekejap keluar warna biru....sekejap warna oren pastu warna hijau suka2 dia jer tukar warna....terkejip2 biji mata aku nengok skrin. Gambar kat bawah ni nak post dah lama  tapi pc buruk aku tu asyik 'demam' tergendala la kerja aku.  Cuba juga la nak betulkan.....tapi jadi lagi 'tenat' . Ya la, bila difikirkan kembali pc aku ni memang dah lama sangat.....rasanya tak ade dah org pakai
kot.........dah 11 tahun usianya. Baru semalam pc ni 'padam' secara rasminya. Ini lah pc yang aku guna selama ni........hmmmm.....

Tak mengapa la.....nampak gayanya ada can la nak tukar yang baru......harap2 En. HUBBY Ssetuju nak sponsor...hehehe.......
Kepada yang hantar mesej nak resepi donut aku tu bersabar lah yekkkk.......
Kepada yang bertanyakan kelas.......hmmm......mintak maaf le buat masa sekarang tak ada perancangan pun nak buat kelas ( anak kecik lagi lerrrrr).....?

Ini adalah antara tempahan yang diterima masa cuti sekolah......K










No comments:

TEMPAHAN KUIH MUIH - CREAMPUFF

Tempahan CREAMPUFF dibuka sepanjang tahun. Sesuai untuk.dijamukan di pelbagai majlis keraian. Harga yang amat berpatutan. RM 25 / 50 ...