Monday, 2 September 2013

Cerita aku...bla...bla....bla....!!!!!!

 Assalammulaikum !

Mesti korang pelikkan apasal kuar gambar baby. Aku tengah update gambar2 yang ada tersimpan dalam komputer buruk aku ni....(betul komputer aku memang buruk beli tahun 2003...hah....hidup lagi...kalau orang lain dah buang agaknya).

 Ini gambar anak aku yang terbaru dan yang bongsu (confirm kilang kena tutup dah!!!). Nama dia ARINA JASMIN !!!! Kecik ajer masa lahir....genap 34 minggu dalam perut.....doktor terpaksa bawak kuar. Tengok gambar memang nampak cam beso......(tengok tangan kecik tu ajer....tangan yang beso tu tangan aku)

 Tengok la jari dia beso mane.....masa ni usia dia baru 2 bulan................
Tup-tup dah jadi beso ni.....masa ni 6 bulan usianya. (nak upload gambar terbaru...malas la nak godek kamera sebab bateri dah abis).

Sepatutnya hari ni aku nak siapkan sardine roll untuk di frozen. Tepung dah bancuh.....sardin dah siap masak petang tadi akhirnya aku sumbat dalam peti sejuk sebab nak tengok MASTERCHEF AUSTRALIA S4 sok pagi la aku sambung buat sardine roll.

Minggu depan aku nak buka balik tempat niaga aku. Tak ada le beso mana tempat niaga tu ala tepi jalan aka tepi rumah aku jugak. Dah lama tutup....dah setahun pun. Huh !!! bersemangat dan berdebar2 pun ada.......agak2 ada tak orang ingat kat aku lagi ?

Weh.....! Tido la.....sok pagi2 aku banyak preparations nak buat.......sok breakfast anak aku nak buat roti goreng tabur gula. Sedap....anak aku suka......resepi nanti aku tunjuk... sekarang tak best la sebab tak ada gambarnya. OK Bye2






No comments:

TEMPAHAN KUIH MUIH - CREAMPUFF

Tempahan CREAMPUFF dibuka sepanjang tahun. Sesuai untuk.dijamukan di pelbagai majlis keraian. Harga yang amat berpatutan. RM 25 / 50 ...